Companie

STANLEY
Indiferent daca esti un revanzator in cautarea unor produse de cea mai buna calitate pentru clientii tai sau esti un meserias pasionat in cautarea celor mai bune unelte, STANLEY iti sta la dispozitie.
STANLEY se mandreste cu reputatia sa pentru excelenta. Suntem dedicati testarii continue, proiectariii si imbunatatirii produselor noastre astfel incat sa va asiguram produse de cea mai buna calitate si cea mai mare durata de viata. Mentinerea standardele noastre: de a fi cei mai buni din lume in ceea de facem, este foarte important pentru noi in special pentru a va respecta asteptarile dumneavoastra pentru produsele marca STANLEY.
STANLEY Works, a fost initial o companie ce fabrica balamale si alte echipamente pentru usi localizata in New Britain, Connecticut; a fost fondata de Frederick T. STANLEY. Cativa ani mai tarziu, in 1857, varul lui Frederick, Henry STANLEY, a infiintat compania STANLEY Rule and Level. In 1920, compania STANLEY Rule and Level a fuzionat cu STANLEY Works si astfel s-a format o noua companie ce avea sa devina faimoasa divizie de scule de mana.

De-a lungul anilor, STANLEY Works a produs unele din cele mai inovatoare si folositoare scule de mana fabricate vreodata. Printre aceste scule de mana se numara si Bailey® Plane, Surform® shaper, Ruleta PowerLock® si cel mai recent gama de produse STANLEY FatMax™. Astazi, mai mult ca oricand, STANLEY continua sa fie liderul inovatiei in industria de scule de mana.

Istoria STANLEYBlack&decker
Cand derulezi firul povestii de la inceput, totul se rezuma la trei persoane: Frederick STANLEY, Duncan Black si Alonzo Decker. Trei persoane pasionate ce au construit companii puternice pe care le-au denumit cu mandrie cu propriile lor nume.

Sute de ani mai tarziu, suntem mandri sa continuam mostenirea lor si suntem mandri sa le purtam numele.

In 1843, Frederick STANLEY a deschis un mic magazin in New Britain, Connecticut, US in care fabrica zavoare, balamale si alte echipamente din fier forjat. Cu o calitate superioara, inovatie constanta si imbunatatiri operationale riguroase, compania STANLEY defineste excelenta iar produsele sale de asemenea.

In 1910, S. Duncan Black si Alonzo G. Decket si-au deschis propriul magazin, asemanator ca marime, in Baltimore, Mariland, US sase ani mai tarziu ei au revolutionat lumea obtinand primul brevet pentru o scula electrica portabila, iar de atunci compania construita de ei continua sa imbunatateasca lumea.

Ambele companii s-au dezvoltat in paralel de-a lungul deceniilor ce au urmat, acumuland o gama de neegalat de branduri si produse si totodata o impresionanta experienta industriala.

1914 – PRIMUL CAPSATOR DE BIROU
1930 – PRIMA USA AUTOMATA
1931 – PRIMA RULETA RETRACTABILA STANLEY
1961 – PRIMA MASINA DE GAURIT CU ACUMULATOR

In 2010, cele doua companii au fuzionat pentru a forma Stanley Black & Decker, pentru a furniza sculele si solutiile necesare companiillor industriale, profesionistilor si clientilor, acestia pot conta pe aceste scule si unelte pentru a avea succes atunci cand conteaza cu adevarat.
Din 1843, am fixat noi standarde de excelenta in tot ceea ce facem. Nici o companie din lume nu are o istorie mai puternica sau mai convingatoare de fabricare a unor scule laborioase, inovative si puternice ce ajuta profesionistii din toata lumea sa construiasca, repare si sa protejeze cele mai de pret lucruri din lume.
Stanley Black & Decker este cel mai mare fabricant de unelte din lume si cea mai mare companie de securitate. Avem peste 40,000 de asociati la nivel mondial si suntem prezenti in peste 175 de tari.

La fel cum a fost si in 1843, pasiunea noastra pentru excelenta este vazuta peste tot in lume prin operatiunile noastre disciplinate, cresterea constanta a cifrei de afaceri si a relatiilor cu clientii fideli.

Pentru mai multe informatii accesati: www.stanleyblack&decker.com