CONDITII GENERALE

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE
Prin accesarea, navigarea sau utilizarea oricarui Site detinut, operat sau controlat de U.S.A. Stanley Black & Decker Inc. ("Stanley Black & Decker") sau la oricare dintre filialele sale (Stanley Black & Decker sau oricare dintre afiliatii sai denumiti "STANLEY"), inclusiv acest Site, ("STANLEY Sites") sunteti de acord cu termenii si conditiile stabilite aici. Daca nu sunteti de acord, ar trebui sa nu utilizati site-urile STANLEY. Daca sunteti in prezent parte a unui acord separat, scris cu Stanley Black & Decker sau oricare dintre afiliatii sai, ce are termeni ce sunt incompatibili cu acesti termeni si conditii de utilizare, termenii din acest acord se vor aplica la chestiuni care sunt stipulate in domeniul de aplicare a acordului.

COMUNICATII ELECTRONICE
Cand vizitati site-uri STANLEY sau trimiteti e-mail-uri, acestea sunt considerate comunicare electronica cu noi. Sunteti de acord pentru a primi comunicari de la noi electronic. Vom comunica cu dvs. prin e-mail sau prin posta anunturi de pe site-urile STANLEY. Sunteti de acord ca toate acordurile, avizele, divulgarea si alte comunicari pe care le oferim electronic satisfac orice cerinta juridica pentru astfel de comunicatii in scris.

DREPTURILE DE AUTOR
Tot continutul inclus pe site-urile STANLEY, cum ar fi text, grafica, logo-uri, butoane de icoane, imagini, clipuri audio, download-uri digitale, date compilate, si software-ul este proprietatea Stanley Black & Decker, filialelor sale sau ale furnizoriilor de continut si este protejat de legile Statelor Unite si legile internationale ale drepturilor de autor. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare sau accesare a site-urile world wide web detinute, operate sau controlate de Stanley Black & Decker Inc./U.SA. sau serverele filialelor de vanzare ("STANLEY Sites"). Prin utilizarea sau accesarea avatarelor sau paginilor din orice Site detinut, operat sau controlat de Stanley Black & Decker Inc U.S.A. ("Stanley Black & Decker") sau serverele filialelor de vanzare (Stanley Black & Decker sau serverele dintre afiliatiilor sai denumiti "STANLEY"), inclusiv acest Site, ("STANLEY Sites") sunteti de acord cu termenii si conditiile stabilite aici. Daca nu sunteti de acord, ar trebui sa nu utilizati site-urile  STANLEY. Daca sunteti in prezent parte a unui acord separat, in scris, cu Stanley Black & Decker sau servere ale afiliatiilor sai si in acest acord sunt termeni care sunt incompatibili cu acesti termeni si conditii de utilizare, termenii din acest acord se vor aplica la chestiuni care sunt in domeniul de aplicare a acordului. COMUNICATI ELECTRONIC atunci cand vizitati site-urile STANLEY sau sa ne trimiteti e-mail-uri, si comunicati cu noi legal. Toare compilatiile de continut de pe site-urile STANLEY sunt proprietatea exclusiva a Stanley Black & Decker (sau afiliati identificati in orice autor al site-ului accesat) si sunt protejate de legile Statelor Unite si legile internationale ale dreptului de autor.

UTILIZAREA
Vizualizarea unui Site STANLEY creeaza o copie a materialelor STANLEY in memorie cu acces aleator pe computer/hard-disk sau in serverul proxy. Va sunt permise prin prezenta vizualizarea acestui site si imprimarea unor pagini pentru propriul uz personal, non comercial, cu conditia de a nu modifica, copia, distribui, transmite, afisa, efectua, reproduce, publica, licentia, crea lucrari derivate din, transferarea sau vinderea de informatii, materiale, produse de plastic, imprimate sau servicii de la site-ul STANLEY. Materialele publicate pe site-urile STANLEY nu pot fi copiate, distribuite, republicate, incarcate, postate sau transmise in orice fel fara acordul prealabil in scris al  Stanley Black & Decker sau a afiliatilor corespunzatori.

MARCI COMERCIALE
Marcile comerciale, marcile de servicii si logo-urile ("marci') folosite si afisate pe site-urile STANLEY sunt marci inregistrate sau neinregistrate ce apartin Stanley Black & Decker, filialele sale si altele. Nimic de pe orice Site STANLEY nu trebuie interpretat ca acordand, prin implicatie, impiedicare legala sau altfel, orice licenta sau dreptul de a utiliza orice marca expusa pe site fara acordul prealabil in scris al proprietarului marcii. STANLEY, designul logoului STANLEY intr-un dreptunghi crestat, BOSTITCH, MAC si ZAG sunt unele marci inregistrate si neinregistrate de Stanley Black & Decker si/sau filialele sale ("marci STANLEY"). Marcile comerciale STANLEY nu pot fi utilizate in legatura cu orice produs sau serviciu care nu este fabricat de sau sub licenta Stanley Black & Decker sau a unui afiliat corespunzator.

LINK-URI
Site-urile STANLEY pot include link-uri catre alte site-uri care contin informatii create, publicate, mentinute sau altfel postate de organizatii independente de Stanley Black & Decker si filialele sale. STANLEY ofera aceste link-uri doar ca o comoditate, si nu sustine, aproba, certifica, mentine sau controleaza aceste site-uri externe si nu garanteaza acuratetea, completitudinea, eficacitatea, actualitatea sau corectia secventelor de informatii prezentate in aceste site-uri. STANLEY isi rezerva dreptul de a elimina aceste link-uri in orice moment  fara preaviz.

Alte parti pot furniza link-uri catre site-urile STANLEY. STANLEY nu are nevoie de terte parti pentru a obtine un pre-acord de conectare la site-urile STANLEY. Cu toate acestea, astfel de legaturi nu, pot include cadre sau alte caracteristici care denatureaza, caracteriza incomplet sau denatureaza sursa sau dreptul de proprietate asupra materialelor de pe site-urile STANLEY sau discrediteaza astfel informatia in detrimentul STANLEY. STANLEY nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul site-urilor care includ link-uri catre site-uri STANLEY, si nu face nici o garantie sau reprezentari cu privire la aceste site-uri. Materialele nu pot fi postate pe site-urile STANLEY fara permisiunea scrisa a STANLEY.

PRODUSE SI PRETURI
Toate produsele vandute prin intermediul site-urilor STANLEY sunt supuse apoi unor termeni si conditii de vanzare existente ale diviziei sau afiliatului responsabil pentru vanzarile de astfel de produse. Link-urile catre acesti termeni si conditii pot fi gasite pe paginile de pornire a site-urilor relevante STANLEY. Termenii si conditiile de vanzare, preturile produselor, configuratiile si disponibilitatea se pot schimba in orice moment de STANLEY.

EXONERARE DE RASPUNDERE
MATERIALUL DIN SITE-URILE STANLEY POATE INCLUDE INADVERTENTE TEHNICE SAU ERORI TIPOGRAFICE. STANLEY POATE FACE MODIFICARI SAU IMBUNATATIRI IN ORICE MOMENT, FARA NOTIFICARE. MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT FURNIZATE "CA ATARE" SI FARA GARANTII SAU CONDITII DE ORICE FEL, EXPLICITE SAU IMPLICITE. STANLEY DECLINA TOATE GARANTIILE SI CONDITIILE EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUZAND, FARA LIMITARE, GARANTII DE VANDABILITATE, ADECVATE PENTRU UN ANUMIT SCOP, TITLU SI NEINCALCARE. STANLEY NU GARANTEAZA DISPONIBILITATEA PE SITE-URILE STANLEY, SAU CA SITE-URILE STANLEY SI UTILIZAREA SITE-URILOR STANLEY VA FI NEINTRERUPTA SAU FARA ERORI, CA DEFECTELE VOR FI CORECTATE, SAU CA SITE-URILE STANLEY SAU SERVER (ELE) CARE LE FAC DISPONIBILE SUNT LIPSITE DE VIRUSI, WORMS, SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE. STANLEY NU JUSTIFICA SAU FACE ORICE DECLARATII CU PRIVIRE LA UTILIZAREA SAU REZULTATUL UTILIZARII SITE-URILOR STANLEY SI/SAU MATERIALELE DIN SITE-URILE STANLEY PRIN CORECTITUDINEA, ACURATETEA, OPORTUNITATEA, FIABILITATEA, APLICABILITATEA SAU ALTFEL. TU (SI NU STANLEY) ITI ASUMI INTREGUL COST AL TUTUROR CHELTUIELILOR NECESARE PENTRU SERVICE, REPARATII SAU DE CORECTIE. LIMITAREA DE MAI SUS SE POATE SA NU FI APLICATA PENTRU TINE, DEOARECE UNELE JURISDICTII NU PERMIT LIMITARI IMPLICITE SI/SAU DAUNE. ACEASTA SECTIUNE NU AFECTEAZA DREPTURILE STATUTARE.

LEGEA APLICABILA
Vizitand acest STANLEY Site, sunteti de acord cu legile Romaniei, indiferent de conflictele de principii de drept care ar dicta o selectie de o alta jurisdictie a legii, se vor aplica acesti termeni si conditii de utilizare in orice disputa de orice fel care poate aparea intre dumneavoastra si STANLEY.

LITIGII
Regulile obligatorii nationale sau internationale legale, orice litigiu intre dumneavoastra si STANLEY referitoare la un Site STANLEY sau material situat pe un site STANLEY sunt supuse jurisdictiei exclusive a Curtii civile din Romania si vor fi adresate catre Tribunalul Bucuresti.

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR
STANLEY poate revizui termenii si conditiile in orice moment,  modifica sau actualiza acest anunt. Folosirea unui Site STANLEY la, sau dupa data efectiva a oricarei astfel de modificari sau actualizari va constitui acceptarea atat a acestor termeni si conditii cat si a modificarilor sau actualizarilor produse.

SEPARABILITATE
Daca oricare din acesti termeni si conditii este considerat nevalid, nul sau inaplicabil din orice motiv, aceasta prevedere va fi considerata separabila si nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea ramase in ceilalti termeni si conditii.