STANLEY MEU Generic Assets

Bun venit la

MySTANLEY

Alăturați-vă comunității MySTANLEY și măriți gama de scule STANLEY®.

De ce să vă alăturați comunității MySTANLEY?

Alăturați-vă comunității noastre MySTANLEY pentru a vă înregistra toate sculele într-un singur loc, pentru a oferi feedback cu privire la sculele pe care le utilizați, pentru a debloca garanții extinse, pentru a accesa știri, evenimente și promoții exclusive și multe altele. Nu ratați ocazia, alăturați-vă chiar astăzi!

Înregistrați-vă sculele

Înregistrați-vă toate sculele într-un singur loc convenabil, pentru acces ușor la manuale de utilizare, informații despre service și multe altele.

Activați garanțiile și deblocați garanții extinse

Activați garanțiile complete standard de un an și deblocați garanții extinse pentru sculele care se califică pentru aceasta.

Aflați mai multe despre politica noastră de garanție aici.

Scrieți recenzii

Împărtășiți feedback sincer și imparțial, faceți diferența în procesul nostru de dezvoltare a produselor și ajutați-i pe alții să găsească scula potrivită de care au nevoie.

Accesați știri, concursuri și promoții exclusive.

Acces prioritar exclusiv la știri, concursuri, promoții și multe altele.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ SCULA ELECTRICĂ
STANLEY® FATMAX®

Pentru a vă revendica garanția de 3 ani**

GARANȚIE 1 AN*

Toate scule electrice STANLEY FATMAX includ o garanție standard de 1 an. În cazul puțin probabil în care scula dvs. electrică se defectează din cauza materialelor sau a manoperei în termen de 1 an de la achiziție, STANLEY garantează că va înlocui sau repara gratuit toate piesele defecte sau, la latitudinea noastră, va înlocui articolul gratuit.

GARANȚIE EXTINSĂ PE 3 ANI**

Înregistrați-vă scula electrică STANLEY FATMAX în termen de 4 săptămâni de la achiziție și calificați-vă pentru o garanție suplimentară de 2 ani. Având scula electrică înregistrată, în cazul puțin probabil în care aceasta se defectează din cauza materialelor sau a manoperei, STANLEY garantează că va înlocui sau repara gratuit toate piesele defecte sau, la latitudinea noastră, va înlocui articolul gratuit.

De ce aveți nevoie?

  • Scula pe care doriți să o înregistrați
  • Dovada achiziției
  • Conectați-vă sau înregistrați-vă pe MySTANLEY
  • Adăugați detaliile sculei
  • Pentru a adăuga mai multe produse, faceți clic pe „Înregistrați un produs nou”

* * Se aplică termeni și condiții.
** Se aplică termeni și condiții. Înregistrarea este obligatorie în maximum 4 săptămâni de la achiziție.