SPONSORIZĂRI ȘI PARTENERIATE

STANLEY® sprijină cu mândrie oameni și echipe care fac față oricărei provocări cu pasiune, au ambiția de a concura la cel mai înalt nivel și dau dovadă de performanțe excepționale în fiecare cursă sau meci.

FC BARCELONA FEMENI

Performanță într-o altă ligă! STANLEY are mândria să fie primul sponsor de pe tricoul echipei FC Barcelona Femeni, un club care ne împărtășește pasiunea pentru performanță, inovație, egalitate și incluziune în sport. Deținând titlul de campioană în prezent în două ligi, ne face plăcere să ne unim forțele cu o echipă atât de ambițioasă și de pionierat, care, prin propriile succese, le inspiră pe jucătoarele în devenire să-și dezvolte potențialul și să-și realizeze visele. Acest club remarcabil a obținut un palmares excepțional în ultimii ani, inclusiv peste 20 de victorii și titluri în Liga Feminină, Cupa Catalană și Copa de la Reina.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

FC BARCELONA

STANLEY are mândria să sprijine echipa masculină FC Barcelona în temeiul acordului nostru în curs în calitate de Partener oficial pentru scule. Cu palmaresul său extraordinar, suntem încântați să continuăm acest parteneriat unic cu unul dintre cele mai celebre cluburi din istoria fotbalului. Foarte puține cluburi din lume au câștigat atât de multe titluri precum FC Barcelona, inclusiv patru Campionate ale Cupei Europene și trei titluri de Cupa Mondială a Cluburilor FIFA. În plus, clubul a obținut peste 25 de titluri La Liga, precum și peste 30 de trofee Copa Del Rey și peste 5 din Liga Campionilor UEFA. Stadionul său de acasă, Camp Nou, are o capacitate de 99.354 de locuri și este cel mai mare din Europa. FC Barcelona este una dintre cele mai susținute echipe la nivel global, fiind printre cele mai urmărite pe rețelele sociale, având peste 103 de milioane de fani pe Facebook, 65 de milioane pe Twitter și 94 de milioane pe Instagram.

Racing drive Nathalie McGloing working on his racing car

Nathalie McGloin

De când a suferit o accidentare gravă la nivelul coloanei vertebrale la vârsta de 16 ani, pilotul de curse Nathalie McGloin, devenit sursă de inspirație, și-a asumat angajamentul să îi ajute pe alții care au suferit experiențe similare ce le-au schimbat viața și este dedicată să facă sportul raliu disponibil pentru toată lumea. Anul trecut, a devenit primul președinte al Comisiei internaționale pentru dizabilități și accesibilitate FIA, unde obiectivul ei este să modeleze viitorul global al raliului pentru persoanele cu dizabilități.

În 2016, Nathalie a creat „Spinal Track”, o organizație caritabilă care oferă persoanelor cu dizabilități șansa de a-și debloca potențialul, de a-și deschide noi oportunități și de a lua parte la experiențe unice pe pistă într-un vehicul special adaptat. Aceste evenimente captivante le oferă participanților libertatea de a încerca ceva despre care s-ar putea să nu fi crezut că ar putea realiza vreodată, totul într-un mediu incluziv și de susținere.