Field with wind turbine look from above.
Pregătiți pentru viitor

SUSTENABILITATE

Procesele noastre de dezvoltare a produselor din toate companiile sunt readaptate pentru a pune un accent sporit pe identificarea timpurie a oportunităților de sustenabilitate a produselor care pot fi abordate în timpul fazei de proiectare.

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.

ÎMBUNĂTĂȚĂRI PENTRU INSTALAȚII ȘI MAȘINI

Pentru a reduce pierderile, unitatea noastră de producție din Chiro, Taiwan a înlocuit două linii de galvanizare cu o singură linie de mare eficiență. Această schimbare a condus la o reducere de 78% de la an la an a pierderilor de crom și la o reducere anuală de peste 13 milioane de galoane a apei de răcire evacuate. Aceasta înseamnă suficientă apă pentru a umple 20 de piscine de dimensiuni olimpice.

Vedem potențialul afacerii noastre de a fi o forță incredibilă de partea binelui și, de aceea, ne străduim să creăm valoare dincolo de profituri, inclusiv valoare de mediu și socială, generând un impact pozitiv pentru acționari și părțile interesate, precum și pentru societate în general.

JIM LOREE

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

STANLEY Zero Industrial Liquid Discharge

SUSTENABILITATEA ESTE PROMISIUNEA NOASTRĂ

ZERO PIERDERI DE LICHIDE INDUSTRIALE

În 2014, unitatea noastră CDIY din Besançon, Franța a devenit primul și singurul loc din țară care a fost recunoscut ca fiind o unitate cu „Zero pierderi de lichide industriale”. Departamentul de Apă și Canalizare al Guvernului a recunoscut realizările ecologice din Besançon în 2014 prin semnarea unui acord oficial pentru a sprijini, educa și promova practici similare în toată Franța.