STANLEY History
DESPRE

Istoria Noastră

De peste 175 de ani, STANLEY® dă tonul în domeniul sculelor de calitate și al soluțiilor destinate profesioniștilor din întreaga lume. Cu o moștenire de fiabilitate, STANLEY este producătorul nr. 1 de rulete din lume și continuă să dezvolte sectorul în care activează prin inovații, inclusiv linia de produse STANLEY® FATMAX®, precum și prin scule de mână, scule electrice, produse pentru depozitare și accesorii care vă ajută să duceți treaba la bun sfârșit.

Ne mândrim cu o reputație orientată către excelență și suntem dedicați testării, proiectării și îmbunătățirii permanente a produselor noastre, pentru a asigura un nivel maxim de calitate și operabilitate. Menținerea poziției noastre în fruntea topului celor mai buni din lume în ceea ce facem este un aspect vital pentru noi și ceea ce vă așteptați de la un nume precum STANLEY.

De mai bine de 175 de ani, produsele noastre inovatoare au ajutat la construirea, repararea și protejarea lumii noastre. Această moștenire continuă și astăzi. Explorați istoria noastră utilizând cronologia interactivă de mai jos.

Field with wind turbine look from above.

SUSTENABILITATEA ESTE PROMISIUNEA NOASTRĂ

Procesele noastre de dezvoltare a produselor din toate companiile sunt readaptate pentru a pune un accent sporit pe identificarea timpurie a oportunităților de sustenabilitate a produselor care pot fi abordate în timpul fazei de proiectare.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

VĂ SPRIJINIM CU MÂNDRIE

STANLEY sprijină cu mândrie oameni și echipe care fac față oricărei provocări cu pasiune, au ambiția de a concura la cel mai înalt nivel și dau dovadă de performanțe excepționale în fiecare cursă sau meci.

STANLEY Be A Force For Good

FIȚI O FORȚĂ A BINELUI

Abilitând persoanele care creează, inovând cu scop și creând o lume mai sustenabilă, ne-am asumat angajamentul față de responsabilitatea socială corporativă și l-am încorporat în viziunea noastră.