RUPERI MAI RAPIDE PENTRU TĂIETURI MAI ASCUȚITE!

Aprilie 1, 2021

STANLEY® DEZVĂLUIE UN NOU CUTTER CU RUPERE ÎMBUNĂTĂȚIT, PENTRU O RUPERE RAPIDĂ ȘI SIGURĂ A LAMEI DE FIECARE DATĂ

  • Cutter cu rupere STANLEY® FATMAX® de 18 mm, disponibil cu rotiță pentru deget sau funcție de blocare a glisării
  • Primul cutter de acest fel cu caracteristică brevetată de rupere a lamei pentru utilizarea sigură și ușoară, cu o singură mână
  • Aveți întotdeauna pregătită o unealtă ascuțită, fără a pierde timp cu îndepărtarea și schimbarea lamelor
  • Mecanismul intuitiv face ca ruperea lamei să fie rapidă, eficientă și simplă
  • Practic și convenabil: nu este nevoie să folosiți o sculă secundară pentru a rupe lama
  • Magnetul integrat reține segmentul tocit nedorit pentru o eliminare rapidă și sigură
  • Marcatorul liniei de fixare de neșters încorporat permite ruperea precisă și îngrijită a lamei de fiecare dată
  • Dimensiuni compacte și proiectate ergonomic pentru greutate și echilibru optime
  • Mânerul din două materiale asigură un nivel maxim de aderență, confort și siguranță, perfect pentru tăierea repetitivă

STANLEY® a dezvăluit un nou concept inovator în faimoasa sa gamă de cuttere cu rupere: noul cutter cu rupere STANLEY FATMAX® 18 mm Snap Knife. Disponibil în două modele de 18 mm, cu funcție de blocare prin rotiță pentru deget sau prin glisare, noul cutter cu rupere este prevăzut cu un mecanism brevetat de lamă cu rupere automată, care se asigură că meșterii au întotdeauna la îndemână o sculă ascuțită.

Datorită acestui design revoluționar, nu este nevoie să folosiți o altă sculă pentru a rupe și a scoate lama; acțiunea poate fi efectuată fără bătăi de cap folosind o singură mână, rapid, ușor și în siguranță. Odată ce lama a fost ruptă, un magnet integrat prinde porțiunea aruncată, protejând mâinile utilizatorului și permițând o eliminare sigură și convenabilă.

Pentru un plus de practicitate și o rupere precisă și îngrijită a lamei, STANLEY a încorporat un indicator de neșters al liniei de rupere. Când lama se tocește, utilizatorul pur și simplu aliniază capătul lamei cu acest marcator, împinge butonul de blocare înainte, apoi împinge mecanismul de rupere în sens orar. Lama se rupe în mod îngrijit și eficient, iar magnetul reține lama veche. Scula este apoi gata și capabilă să își îndeplinească următoarea sarcină.

Proiectat ergonomic pentru a fi compact și ușor, versatilul cutter cu rupere STANLEY FATMAX a fost optimizat pentru a fi perfect în materie de echilibru, precizie și control. Construit pentru utilizare riguroasă de zi cu zi, cilindrul lamei este fabricat din oțel inoxidabil rezistent, conform celor mai înalte standarde de calitate, oferind durabilitate și longevitate excepționale. În plus, produsul a fost evaluat temeinic și testat la cădere până la 2,1 m pentru rezistența la impact.

Oferind un confort maxim, minimizând în același timp riscul de alunecare, mânerul a fost învelit cu un strat de acoperire robust, format din două materiale, permițând o prindere excepțională și făcându-l ideal pentru aplicații de tăiere repetitive.

Disponibil în două opțiuni distincte, cuțitul cu repere integrată de 18 mm dispune de blocare prin rotiță pentru deget (FMHT10592-0) sau prin glisare (FMHT10594-0), ambele permițând setarea rapidă și intuitivă a adâncimii lamei.

Pentru profesioniștii care lucrează la înălțime, fiecare cutter include o buclă de prindere puternică pentru depozitare în siguranță atunci când nu este utilizat și asigură că scula nu poate fi scăpată sau pierdută accidental.

Christopher Heath-Turrall, manager de produs pentru STANLEY, a declarat: „Cu toate produsele STANLEY, scopul nostru este de a spori productivitatea, de a debloca potențialul și de a ajuta utilizatorii să exceleze, îndeplinind în același timp nevoile și cerințele în evoluție ale profesioniștilor din domeniu. În urma feedbackului aprofundat de la utilizatorii seriei noastre existente de cuțite STANLEY FATMAX, inginerii noștri au dezvoltat cel mai intuitiv și inovator format de cutter de până acum. Baza noastră extinsă de clienți a menționat eficiența, simplitatea și siguranța pe șantier drept aspecte esențiale și prioritare; în special, utilizatorii doreau să evite utilizarea unei scule separate pentru a îndepărta lama și să evite contactul fizic cu segmentul redundant propriu-zis. Odată cu lansarea noii game de cuttere cu rupere Snap Knife, am răspuns tuturor potențialelor frustrări și solicitări, stabilind în același timp încă o dată standardul global în ceea ce privește designul cuțitelor utilitare robuste, sigure și de încredere.”

Mai multe informații despre gama de cuttere cu rupere STANLEY FATMAX Snap Knife pot fi găsiteaici.

 

Preț și disponibilitate

Noua gamă de cuțite cu rupere STANLEY FATMAX Snap Knife va fi disponibilă din martie 2021. Informații despre preț sunt disponibile la cerere.

 

DESPRE STANLEY

De peste 175 de ani, STANLEY dă tonul în domeniul sculelor de calitate și al soluțiilor proiectate pentru profesioniștii din întreaga lume. Cu o moștenire de fiabilitate, STANLEY este producătorul nr. 1 de rulete din lume și continuă să avanseze sectorul în care activează prin inovații, inclusiv linia de produse STANLEY FATMAX, precum și prin scule de mână, scule electrice, produse pentru depozitare și accesorii care fac viața mai ușoară. Pentru mai multe informații vizitați STANLEY Website page sau urmăriți compania STANLEY peFacebook, Instagram, or YouTube.