PRECIZIE ÎN BUZUNAR.

Martie 1, 2021

STANLEY® LANSEAZĂ DISPOZITIVUL DE BUZUNAR PENTRU MĂSURAREA CU LASER DE LA DISTANȚĂ TLM40 PENTRU REZULTATE RAPIDE ȘI EXACTE DE MĂSURARE.

  • Rază de lucru de 12 metri, oferind calcule exacte de la distanță cu abateri de +/- 6 mm la 10 metri
  • Funcția de „urmărire” continuă a măsurătorilor găsește distanța față de o țintă rapid și ușor și facilitează măsurătorile în zone greu accesibile
  • Compact, ușor și perfect pentru buzunar, cu operarea simplă cu un singur buton, de tip „indicarea direcției și clic” pentru ușurință în utilizare
  • Bateria internă reîncărcabilă permite utilizarea îndelungată, cu opțiune de încărcare prin USB
  • Ecranul negru cu caractere albe asigură vizibilitate maximă în condiții mai luminoase
  • Evaluare IP54 în ceea ce privește protecția împotriva pătrunderii prafului și a umezelii, plus suprastratul profilat din cauciuc pentru o prindere mai bună

Conceput pentru a fi ultra-portabil și eficient de utilizat, noul telemetru de buzunar pentru măsurarea cu laser de la distanță TLM40 STANLEY® combină precizia remarcabilă cu operarea simplă cu un singur buton, de tip „indicarea direcției și clic”. Oferind o rază de lucru de 12 metri, această sculă versatilă oferă calcule precise (abateri de +/- 6 mm la 10 metri), dispune de o funcție de „urmărire” continuă a măsurătorilor care localizează și afișează rapid distanța de la o țintă și este extrem de utilă pentru capturarea măsurătorilor în zonele greu accesibile.

Ideal pentru o varietate extinsă de aplicații comerciale, inclusiv instalații din bucătărie și baie, faianță, lambriuri și decorațiuni, TLM40 este ușor de utilizat și încorporează un ecran LCD negru cu caractere albe clare, permițând o vizibilitate superioară chiar și în medii de lucru mai luminoase.

Compact și ușor, TLM40 se potrivește perfect într-un buzunar sau într-o geantă de scule și, datorită bateriei reîncărcabile litiu-ion încorporate, este întotdeauna gata de utilizare atunci când este nevoie. Bateria internă oferă o durată de funcționare excelentă (până la 1.000 de măsurători la o încărcare completă), economisind utilizatorilor un volum considerabil de timp și efort. Dispozitivul de măsurare cu laser de la distanță de ultimă generație are și un port de încărcare de tip USB pentru un plus de confort.

Fiabil și proiectat pentru a rezista, TLM40 a fost fabricat respectând cele mai înalte standarde și a primit un rating oficial IP54, asigurând că este protejat împotriva pătrunderii umidității și prafului pentru o durată de exploatare mai îndelungată. În plus, este prevăzut cu un suprastrat profilat rezistent din cauciuc, oferind utilizatorului o prindere mai bună și un plus de control.

Darren Barber, Marketing Director la STANLEY, a spus: „Construit pentru viteză, acuratețe și productivitate, TLM40 permite meseriașilor să măsoare mai departe decât pot ajunge, anume, pot măsura pe o rază de lucru de 12 metri. Datorită dimensiunilor și greutății sale minime, utilizatorii pot păstra TLM40 într-un buzunar sau într-o husă, gata de utilizare atunci când este necesar, în timp ce bateria reîncărcabilă integrată asigură o durată de funcționare și o eficiență remarcabile în orice moment. Această sculă flexibilă permite realizarea ușoară a măsurătorilor, cu o singură mână, în special a celor care ar putea fi dificil de realizat cu o ruletă manuală. Pur și simplu „indicați direcția și faceți clic”! Și, datorită construcției robuste și fiabile specifice pentru STANLEY, protecției IP54 și ecranului foarte vizibil, TLM40 este potrivit atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Acesta este cu siguranță un obiect obligatoriu în setul de scule al fiecărui profesionist."

STANLEY TLM40 – specificații tehnice

Distanța laser (metri: 12m
Evaluare IP: IP54
Distanța de urmărire: Yes
Măsurare continuă: Yes
Precizie: +/-6mm @ 10m
Ecran: Black LCD with white characters
Diodă laser (nm): 620-680
Baterie/autonomie: Rechargeable Lithium-ion 3.7V –up to 1,000 measurements on a full charge
Măsurători: Imperial and metric (metres, cm, feet, inches)
Economisire automată a energiei: 90 seconds

Mai multe informații despre STANLEY TLM40 pot fi găsite aici.

Preț și disponibilitate

STANLEY TLM40 va fi disponibil din martie 2021. Informații despre preț sunt disponibile la cerere.

DESPRE STANLEY

De peste 175 de ani, STANLEY dă tonul în domeniul sculelor de calitate și al soluțiilor proiectate pentru profesioniștii din întreaga lume. Cu o moștenire de fiabilitate, STANLEY este producătorul nr. 1 de rulete din lume și continuă să avanseze sectorul în care activează prin inovații, inclusiv linia de produse STANLEY FATMAX, precum și prin scule de mână, scule electrice, produse pentru depozitare și accesorii care fac viața mai ușoară. Pentru mai multe informații vizitați STANLEY Website sau urmăriți compania STANLEY pe Facebook, Instagram, or YouTube.