SCULE PENTRU A FINALIZA ORICE LUCRARE.

Septembrie 1, 2021

GAMA DE ȘURUBELNIȚE STANLEY® ȘI STANLEY® FATMAX® OFERĂ SCULA POTRIVITĂ PENTRU A FINALIZA ORICE SARCINĂ

  • Gama cuprinzătoare de șurubelnițe STANLEY® și STANLEY FATMAX® oferă cea mai sigură și eficientă sculă pentru orice aplicație, indiferent de sarcină
  • Gama extinsă include șurubelnițe cu lamă fixă, cu vârfuri multiple și cu clichet, potrivite pentru o multitudine de meserii diferite
  • Construite pentru precizie, confort și control: proiectate ergonomic de experți
  • Fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, urmând standarde stricte
  • SModelele de șurubelnițe STANLEY FATMAX VDE/Standard și STANLEY Cushion Grip sunt proiectate cu precizie la unitatea de producție STANLEY din Arbois, Franța…
  • Disponibile într-o varietate de lungimi, dimensiuni și tipuri de șurubelnițe
STANLEY® FATMAX® Slotted Flared 6.5 x 150mm Screwdriver Group Shot in a Workshop

Concepute pentru a răspunde unei varietăți extinse de aplicații într-o serie de meserii diferite, gama de șurubelnițe STANLEY® și STANLEY FATMAX® oferă scula perfectă pentru orice lucrare. Construită cu precizie din materiale premium, întreaga gamă a fost proiectată pentru eficiență, siguranță, confort și control. Indiferent dacă se utilizează pentru aplicații de fixare cu cuplu ridicat sau scăzut, fiecare sculă oferă performanțe, durabilitate și rezistență optime. Disponibilă în numeroase lungimi și specificații, gama include toate tipurile de șurubelnițe utilizate în mod obișnuit: dreaptă, Phillips, pozidriv, Torx, Torx securitate și hexagonală.

 

GAMA STANDARD STANLEY FATMAX DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Modernizată pentru 2021, gama de șurubelnițe standard STANLEY FATMAX® oferă acum o durată de viață a vârfului cu +100% mai mare* și o gamă de caracteristici îmbunătățite. Construită din oțel carbon și siliciu de mare rezistență, această serie de ultimă generație oferă o durată de viață extinsă a produsului și cuprinde noi vârfuri călite prin inducție** și prelucrate cu precizie la CNC*** pentru un plus de rezistență, performanță și durabilitate. Proiectate la unitatea de producție STANLEY Arbois din Franța, aceste scule sunt construite conform celor mai riguroase standarde. Fiecare vârf este sablat în timpul procesului de producție pentru a spori protecția împotriva coroziunii și uzurii. Modelele Phillips și Pozidriv sunt tratate termic și călite prin inducție pentru o rezistență suplimentară și pentru a minimiza rotunjirea, în timp ce șurubelnițele drepte sunt prelucrate individual cu precizie la CNC pentru a oferi o potrivire dimensională optimă, precizie și control, precum și un risc redus de separare de șurub. Mânerele lor mari, ergonomice, cu prindere moale, realizate din trei materiale, reduc oboseala și oferă un nivel excelent de confort și control, în timp ce capătul bombat neted asigură un cuplu excepțional, viteză și ușurință în utilizare pentru diverse aplicații. Pentru un plus de confort și eficiență, fiecare model este codificat cromatic, iar specificațiile și tipul de șurubelniță sunt marcate clar pe suprafață.

 

GAMA STANLEY FATMAX VDE

Dezvoltată și fabricată conform unor specificații exacte tot la fabrica STANLEY din Arbois, gama STANLEY FATMAX de șurubelnițe certificate conform VDE prezintă o construcție puternic izolată, destinată în mod explicit lucrărilor de service în preajma aplicațiilor de înaltă tensiune. Fiecare model încorporează o manta din plastic rezistent pe toată lungimea arborelui pentru a proteja electricienii de pericolele curentului sub tensiune. Mânerul realizat din trei materiale, cu prindere moale, oferă confort și aderență excepționale și este modelat direct pe bară pentru o legătură practic indestructibilă. Creat pentru utilizare zilnică riguroasă, mânerul cu diametru mare oferă un cuplu excepțional pentru șuruburi pentru lemn și încorporează o talie conică pentru o acțiune rapidă de rotire și un control mai bun în aplicațiile de strângere cu cuplu scăzut.

Vârful acestor scule robuste și fiabile a fost călit, sablat și tratat cu un strat de fosfat negru, asigurând o durată de viață extinsă. De asemenea, au fost prelucrate cu precizie pentru o potrivire extrem de precisă între cap și dispozitivul de fixare. Prevăzute cu coduri de culoare roșie recunoscute în domeniu, conformitatea deplină cu standardele VDE a acestor șurubelnițe premium poate fi identificată cu ușurință dintr-o privire. În plus, fiecare model este clar etichetat, permițând utilizatorilor să identifice șurubelnița corectă pentru fiecare tip de șurub.

Versiunea subțire din această serie are un profil de 35 mm datorită barei sale mai subțiri, care a fost prelucrată cu precizie conform unei specificații în acest sens. Acest lucru o face perfectă pentru acces în spații înguste, oferind în același timp un rating oficial de funcționare sigur de 1.000 V. De asemenea, este disponibilă o gamă VDE Borneo/blocuri terminale cu model combinat plus/minus, ideală pentru a lucra în siguranță la unități moderne de consum, plăci de circuite, panouri de siguranțe și blocuri de conectare.

 

ȘURUBELNIȚĂ CU CLICHET STANLEY FATMAX

Oferind o viteză de strângere sau de desfacere de două ori mai mare decât cea a modelelor standard, șurubelnița cu clichet STANLEY FATMAX cu tehnologie de acționare rapidă încorporează un mecanism inovator cu clichet stânga-dreapta cu „efect de 360°”. Pentru a fixa sau scoate șuruburile, utilizatorul pur și simplu răsucește mânerul la stânga și la dreapta, iar acțiunea fluidă a clichetului continuă fără întreruperi, permițând utilizatorului să finalizeze lucrarea în jumătate din timp. Datorită „zonei de viteză”, această șurubelniță premium asigură un control rapid al rotației pentru o rulare mai eficientă, în timp ce „zona tactilă de precizie” oferă un control suplimentar pentru sarcini de precizie. Direcția șurubelniței poate fi inversată cu ușurință trăgând clichetul înainte și introducându-l cu un clic în poziție. Fabricată din crom vanadiu, șurubelnița cu clichet STANLEY FATMAX este robustă și fiabilă, iar mânerul său ergonomic, texturat, realizat din două materiale asigură un confort și o aderență remarcabile, în special în aplicațiile cu cuplu mai mare. Această sculă superioară vine în set complet cu un suport de blocare pentru vârf, depozitare integrată și un cap magnetic pentru reținerea în siguranță a vârfului.

 

SETURI CU VÂRFURI MULTIPLE CU CLICHET STANLEY FATMAX

Oferind un cuplu excepțional de mare în aplicațiile de strângere, de până la trei ori puterea umană, gama de șurubelnițe cu vârfuri multiple cu clichet STANLEY FATMAX încorporează un clichet fin cu 45 de dinți, cu poziții ale clichetului în sens orar, antiorar și blocate pentru o versatilitate remarcabilă. Echipate cu un cap magnetic și un mâner mare, moale, cu depozitare încorporată pentru vârfuri, aceste scule de înaltă calitate au fost create pentru confort și comoditatea optimă a utilizatorului.

Set de vârfuri multiple cu clichet STANLEY FATMAX – 10 vârfuri

Cu o suprafață moletă pentru o acțiune rapidă de rotire și un control excelent, această sculă cu clichet are o bară mătuită pentru o longevitate remarcabilă.

Set de vârfuri multiple cu clichet STANLEY FATMAX Stubby – 6 vârfuri

Modelul Stubby este extrem de util pentru accesarea spațiilor restrânse și vine cu inserții pentru 6 vârfuri.

Set de vârfuri multiple cu clichet obișnuite STANLEY FATMAX – 12 vârfuri

Proiectată pentru utilizare zilnică, această șurubelniță cu clichet încorporează un finisaj mătuit al axului pentru o durată lungă de viață a produsului.

Set de vârfuri multiple cu clichet și LED STANLEY FATMAX – 12 vârfuri

Această sculă premium oferă toate beneficiile modelului obișnuit cu clichet, plus o lumină LED de 3,5 lumeni care oferă o vizibilitate excelentă atunci când lucrați în zone întunecate sau în condiții de iluminare slabă.

Set de vârfuri multiple cu clichet STANLEY FATMAX cu prindere de tip pistol – 12 vârfuri

Când este necesar un cuplu mai mare, șurubelnița cu clichet STANLEY FATMAX cu prindere de tip pistol este opțiunea perfectă. Caracteristicile cheie includ un cap magnetic pentru o eficiență sporită și un arbore mătuit robust pentru o durabilitate excepțională.

 

GAMA STANLEY CUSHION GRIP

Șurubelnițele cu mâner de amortizare STANLEY Cushion Grip sunt fabricate din oțel crom-vanadiu de înaltă rezistență și sunt prevăzute cu un mâner ergonomic, realizat din două materiale, trilobat, pentru un confort excepțional, în special atunci când se efectuează aplicații repetitive. Aceste scule de calitate superioară au un vârf magnetic de oxid negru conceput pentru a îmbunătăți reținerea șuruburilor și, în același timp, pentru a spori durabilitatea și durata de viață a produsului. Disponibile într-o varietate de dimensiuni și tipuri de șurubelnițe, utilizatorii pot identifica ușor șurubelnița corectă pentru lucrare cu ajutorul codului de identificare a vârfului marcat clar pe mâner. Șurubelnițele Cushion Grip sunt fabricate sau finisate la fabrica STANLEY Arbois din Franța, întotdeauna la cele mai înalte standarde.

SETURI DE VÂRFURI MULTIPLE STANLEY

Set de șurubelnițe Flexi STANLEY - 12 vârfuri Această șurubelniță versatilă are un ax flexibil pentru a permite accesul ușor în spații greu accesibile. Cu un mâner confortabil realizat din două materiale și o magazie practică de vârfuri cu clemă pentru curea, Flexi include un set de vârfuri de calitate superioară de ¼” și un adaptor.

Set de șurubelnițe cu 6 căi STANLEY

Cu o bară robustă cromată pentru protecție împotriva ruginii, șurubelnița cu 6 căi STANLEY este o soluție multifuncțională și vine cu trei vârfuri cu cap dublu. Piulița sa integrată oferă o pârghie suplimentară, în timp ce mânerul trilobat, realizat din două materiale oferă cuplu, confort și aderență suplimentare.

Set de vârfuri multiple STANLEY Stubby – 6 vârfuri

Creată pentru viteză și acces în spații înguste sau înguste, șurubelnița STANLEY Stubby include un suport magnetic pentru vârfuri, pentru reținerea accesoriilor și schimbarea eficientă a vârfurilor. Furnizată cu 6 vârfuri de șurubelniță depozitate într-un cartuș ușor de accesat, șurubelnița Stubby este, de asemenea, prevăzută cu un mâner realizat din două materiale pentru un nivel maxim de confort și aderență.

Set de șurubelnițe cu vârfuri multiple STANLEY – set de 34 de bucăți

Cu o gamă extinsă de accesorii, șurubelnița cu vârfuri multiple este o soluție universală ideală pentru aplicații multiple. Capul său magnetic ține cu vârfurile în siguranță și asigură un proces rapid de schimbare a acestora. Mânerul trilobat, acoperit cu un material confortabil, permite un cuplu maxim, în timp ce un cartuș de depozitare a vârfurilor asigură selectarea fără efort a accesoriului necesar pentru fiecare sarcină.

Șurubelniță de buzunar STANLEY 4 în 1

Construită din oțel călit S2 pentru durabilitate maximă, șurubelnița versatilă de buzunar 4 în 1 are o suprafață texturată care nu va aluneca, nu se va crăpa și nu se va dezlipi și o prindere moale și confortabilă, realizată din două materiale. Furnizată cu două vârfuri magnetice cu două capete pentru a atrage și a menține șuruburile mici în poziție.

Șurubelniță cu vârfuri multiple cu clichet STANLEY Stubby – 6 vârfuri

Oferind toate avantajele modelului cu vârfuri multiple Stubby, șurubelnița cu clichet Stubby oferă performanțe rapide și eficiente datorită mecanismului său de calitate superioară și a funcționării în 3 poziții, permițând poziții ale clichetului în sens orar, în sens antiorar și blocate. Acceptă vârfuri de șurubelniță hexagonală standard de ¼”.

Set cu vârfuri multiple cu clichet STANLEY – 10/20 bucăți

Furnizată cu 10 sau 20 de vârfuri de inserție, șurubelnița cu clichet STANLEY permite fixarea rapidă cu clichet în trei poziții diferite și are un cap magnetic pentru un plus de utilitate. Cu un mâner trilobat, realizat din două materiale, aceste scule cu specificații superioare, oferind cuplu maxim și confort.

Seturi cu vârfuri multiple cu clichet STANLEY cu prindere de tip pistol

Concepută pentru cuplu, viteză și control superioare, șurubelnița cu clichet STANLEY cu prindere de tip pistol are un clichet cu 3 poziții (45°, 90° și 180°), care facilitează accesul în spații incomode și permite poziții ale clichetului în sens orar, în sens antiorar și blocate. Un cap magnetic a fost încorporat pentru prinderea eficientă și schimbarea rapidă a vârfurilor, în timp ce un cartuș de depozitare a vârfurilor permite o selecție ușoară a accesoriilor. Se furnizează cu 24 sau 40 de inserții (vârfuri, mufe și accesorii).

 

GAMA STANLEY ESSENTIAL

Construită din oțel crom-vanadiu, seria STANLEY Essential oferă o fiabilitate remarcabilă în aplicații cu cuplu ridicat și este special concepută pentru a reduce riscul de rupere a vârfului în timpul utilizării. Dispunând de un vârf din nichel cromat și un mâner turnat direct pe bară, aceste șurubelnițe rezistente sunt practic indestructibile și oferă o longevitate excelentă a produsului. Echipate cu un mâner realizat din două materiale, stau confortabil în mână și oferă un control superior.

Darren Barber,la STANLEY, a spus: „Vastitatea enormă a gamei noastre face ca profesioniștii să găsească ușor cea mai potrivită șurubelniță și accesoriile ideale pentru fiecare cerință, indiferent de domeniu. Indiferent dacă efectuați aplicații cu cerințe stricte de strângere cu cuplu ridicat sau sarcini precise, cu cuplu redus, există o șurubelniță STANLEY sau STANLEY FATMAX performantă pentru a finaliza lucrarea rapid, sigur și eficient. Ideale pentru o mare varietate de meserii, de la construcții, remodelări și HVAC, până la întreținere electrică, auto și industrială, utilizatorii pot fi siguri că șurubelnițele lor au fost fabricate respectând standarde meticuloase și că sunt fiabile, confortabile și construite pentru a rezista.”

 

Preț și disponibilitate

Gama de șurubelnițe STANLEY și STANLEY FATMAX este disponibilă acum. Informații despre preț sunt disponibile la cerere.

 

Note pentru editori

**În comparație cu șurubelnița cu mâner de amortizare Stanley Cushion Grip echivalentă
**NOU Călire prin inducție pentru vârfuri Phillips/Pozi
***NOU vârfuri drepte prelucrate la CNC.

…Modele finisate la fabrica Arbois: 0-64-930, 0-64-934, 0-64-952, 0-64-923, 0-64-916, 0-64-924.

DESPRE STANLEY

De peste 175 de ani, STANLEY dă tonul în domeniul sculelor de calitate și al soluțiilor proiectate pentru profesioniștii din întreaga lume. Cu o moștenire de fiabilitate, STANLEY este producătorul nr. 1 de rulete din lume și continuă să avanseze sectorul în care activează prin inovații, inclusiv linia de produse STANLEY FATMAX, precum și prin scule de mână, scule electrice, produse pentru depozitare și accesorii care fac viața mai ușoară. Pentru mai multe informații vizitați site-ul web local STANLEY page sau urmăriți compania STANLEY pe Facebook, Instagram, or YouTube.