DISTANȚA NU MAI ESTE UN OBSTACOL CU STANLEY® FATMAX® FLM165

DISPOZITIVUL PERFORMANT DE MĂSURARE CU LASER DE LA DISTANȚĂ OFERĂ MĂSURĂTORI RAPIDE, PRECISE PE O RAZĂ DE 50 M

• Rază extinsă de lucru de 50 m, pentru a răspunde nevoilor aplicațiilor profesionale stricte
  • Oferă calcule precise și fiabile de la distanță cu o precizie de +/- 1,5 mm la 10 m
  • Construcție robustă, potrivită pentru utilizarea de zi cu zi pe șantierele cu cerințe stricte
  • Oferă măsurarea suprafeței, volumului, distanței, min./max., Pitagora și măsurători continue
  • Operare fără efort cu două butoane, de tip „indicarea direcției și clic”
  • Baterie internă reîncărcabilă, cu capacitate de până la 1.000 de măsurători la o încărcare
  • Încărcare prin USB în mai puțin de 2,5 ore; economie automată de energie la 90 de secunde
  • Ecranul negru cu caractere albe asigură vizibilitate maximă în condiții mai luminoase
  • Certificare IP40 din punct de vedere al protecției împotriva prafului și umezelii
  • Carcasă robustă profilată pentru o îmbunătățirea prinderii, controlului și pentru o durată de viață extinsă a produsului

STANLEY® a lansat un nou membru în seria sa de dispozitive performante de măsurare cu laser de la distanță, STANLEY FATMAX® FLM165. Lucrătorii din construcții, antreprenorii generali și mulți alți meseriași vor fi impresionați de capabilitățile sale de măsurare pe distanțe lungi de până la 50 m și de precizie, cu abateri de +/- 1,5 mm la 10 m.

Conceput pentru viteză și precizie într-un spectru larg de aplicații, FLM165 încorporează funcții avansate, inclusiv calcule pentru suprafață, volum, min./max., distanță și Pitagora, fiind extrem de ușor de operat, cu controlul simplu cu două butoane, de tip „indicarea direcției și clic”. Măsurătorile pot fi realizate atât în unități metrice, cât și în unități imperiale. Funcția sa de „urmărire” continuă localizează și afișează rapid distanța față de țintă și este deosebit de util pentru capturarea măsurătorilor în zonele greu accesibile.

Potrivită pentru aplicații stricte de interior sau exterior, această sculă versatilă de măsurare cu laser include un ecran negru cu caractere albe clare, ajutând utilizatorii să citească măsurătorile rapid și ușor în toate mediile de lucru.

Echipat cu un suprastrat profilat robust, FLM165 oferă aderență și control remarcabile, precum și fiabilitatea excepțională pe care utilizatorii o așteaptă de la o sculă STANLEY FATMAX. Construit pentru utilizare riguroasă, dispozitivul de măsurare cu laser de la distanță a fost proiectat pentru o durată îndelungată de viață și are un rating oficial IP40 în ceea ce privește protecția, atât împotriva pătrunderii prafului, cât și a umezelii.

Oferind o durată de funcționare superioară, efectuând până la 1.000 de măsurători la o încărcare, FLM165 dispune de o baterie internă reîncărcabilă litiu-ion ce poate fi încărcată complet în 2,5 ore. O funcție eficientă de economisire automată a energiei la 90 de secunde ajută la menținerea duratei de viață a bateriei, evitând întreruperile nedorite și cauzarea de neplăceri utilizatorilor.

Pentru un plus de siguranță și spirit practic, FLM165 este furnizat cu o curea de mână. De asemenea, vine cu un cablu de încărcare USB.

"Ideal pentru lucrări la scară mare, pentru care calculul manual nu este practic, STANLEY FATMAX FLM165 oferă măsurători la distanță lungă, rapid și eficient. Concepută pentru a aborda aplicațiile de măsurare dificile, această sculă robustă oferă o rază de lucru extinsă și o serie de funcții avansate pentru a răspunde tuturor cerințelor profesionale. Conformitatea IP40 o face potrivită pentru orice mediu de șantier, în timp ce afișajul clar și lizibil asigură o vizibilitate remarcabilă chiar și în cele mai dificile condiții de lucru. Ca și în cazul tuturor sculelor STANLEY, FLM165 a fost proiectat pentru o fiabilitate, durabilitate și productivitate remarcabile, permițându-le utilizatorilor să efectueze o mare varietate de măsurători cu viteză și precizie maxime.”

STANLEY FATMAX FLM165 – specificații tehnice

Distanța laser: (metri) 50m
Precizie: +/-1.5mm @ 10m
Evaluare IP: IP40
Suprafață și volum: Da
Pitagora: Da
Calcul min./max.: Da
Măsurare continuă: Da
Distanța de urmărire: Da
Ecran: LCD negru cu caractere albe
Diodă laser (nm): Roșie, 630-680
Baterie/autonomie: Litiu-ion reîncărcabilă; până la 1.000 de măsurători la o încărcare completă
Măsurători: Sistem imperial și metric (metri, cm, picioare, inchi)
Economisire automată a energiei: 90 de secunde

Mai multe informații despre STANLEY FATMAX FLM165 pot fi găsite aici.

Preț și disponibilitate

STANLEY FATMAX FLM165 va fi disponibil din mai 2021. Informații despre preț sunt disponibile la cerere.

DESPRE STANLEY

De peste 175 de ani, STANLEY dă tonul în domeniul sculelor de calitate și al soluțiilor proiectate pentru profesioniștii din întreaga lume. Cu o moștenire de fiabilitate, STANLEY este producătorul nr. 1 de rulete din lume și continuă să avanseze sectorul în care activează prin inovații, inclusiv linia de produse STANLEY FATMAX, precum și prin scule de mână, scule electrice, produse pentru depozitare și accesorii care fac viața mai ușoară. Pentru mai multe informații vizitați site-ul web local STANLEY page sau urmăriți compania STANLEY pe Facebook, Instagram, or YouTube.