CONECTAȚI. DEPOZITAȚI. PROTEJAȚI.

VĂ PREZENTĂM SETURILE DE ACCESORII MULTIFUNCȚIONALE STANLEY® FATMAX®: COMPLET CONECTABILE CU SISTEMUL DE DEPOZITARE PRO-STACK™

  • Gamă de sisteme de depozitare modulare, interconectate, stivuibile, concepute pentru a transporta și proteja accesoriile premium STANLEY®, cu opțiuni de cutie mică, medie și pentru piese în vrac
  • Suportul robust și portabil PRO-STACK™ găzduiește cutii individuale, menținându-le organizate și ușor accesibile
  • Compatibilitate deplină cu noua linie de depozitare STANLEY FATMAX® PRO-STACK
  • Seturile de accesorii includ vârfuri premium STANLEY FATMAX de impact, de înșurubare și de găurit pentru a finaliza o serie de aplicații obișnuite în zidărie, beton, metal și lemn
  • Vârfuri de impact și torsiune STANLEY FATMAX Screw Lock, proiectate pentru rezistență maximă și performanță optimă în aplicații cu îmbinări moi
  • Accesorii de cea mai înaltă calitate, ideale pentru utilizare cu ultima generație de scule electrice fără fir STANLEY FATMAX V20 de 18 V, oferind rezultate remarcabile

STANLEY® și-a îmbogățit portofoliul de accesorii pentru scule electrice prin lansarea noului sistem de depozitare conectabil STANLEY FATMAX®, care cuprinde o gamă de seturi de accesorii durabile, stivuibile și un suport PRO-STACK™ robust și portabil pentru a facilita transportul ușor.

Proiectate pentru a fi pe deplin compatibile cu noua linie de depozitare modulară STANLEY FATMAX PRO-STACK, precum și cu gama existentă STANLEY TSTAK™, aceste seturi inovatoare pot fi conectate și stivuite perfect împreună, creând o soluție complet personalizată pentru a răspunde nevoilor unei varietăți extinse de meserii. Posibilitatea de stivuire a acestor module interconectabile economisește un spațiu considerabil, asigurând în același timp acces rapid și convenabil la componentele din interior.

Noua gamă constă din următoarele module:

STANLEY FATMAX cu cutii mici și cutii medii

Aceste cutii extrem de rezistente sunt construite cu un capac transparent durabil, permițând vizibilitate deplină a conținutului și acces rapid la vârfurile și accesoriile utilizate frecvent. Cutiile mici compacte pot fi fixate împreună pentru o soluție personalizată sau atașate la cutiile medii STANLEY FATMAX, oferind un plus de capacitate și flexibilitate. În plus, cutia de dimensiuni mici este proiectată pentru a fi depozitată ordonat în noul suport STANLEY FATMAX PRO-STACK.

Cutii pentru piese în vrac STANLEY FATMAX

Găzduind o varietate de accesorii în vrac, cutiile pentru piese în vrac pot fi depozitate în siguranță atât în cutiile mici, cât și în cele medii, precum și în suportul STANLEY FATMAX PRO-STACK. Cutiile mici, medii și pentru piese în vrac găzduiesc o multitudine de accessorii premium STANLEY FATMAX, care abordează toate aplicațiile esențiale, inclusiv găurirea zidăriei, betonului, metalului și lemnului și înșurubare cu impact. Acest lucru le face perfecte pentru utilizarea cu noua generație de scule electrice fără fir STANLEY FATMAX V20 de 18 V, oferind precizie și performanță maxime într-o mare varietate de meserii și profesii, precum și pentru proiecte ambițioase.

Suportul STANLEY FATMAX PRO-STACK

Robust, dar ușor și portabil, noul suport STANLEY FATMAX poate fi configurat cu o serie de combinații de cutii pentru a crea o soluție de depozitare mobilă personalizată, care combină toate seturile de accesorii într-un singur loc și este ușor de purtat și transportat între locații. Suportul versatil este compatibil atât cu sistemele modulare de depozitare STANLEY FATMAX PRO-STACK, cât și cu T-STAK.

Vârfuri de torsiune și impact STANLEY FATMAX Screw Lock

Prelucrate prin CNC pentru rezistență maximă și performanță optimă cu șurubelnițe de impact de mare putere, aceste vârfuri durabile prezintă o zonă de torsiune inovatoare care asigură cele mai bune rezultate din clasa sa în aplicații cu îmbinări moi. Designul ingenios oferă un risc minim de rupere sau uzură și o potrivire extrem de exactă în toate tipurile de geometrie de prindere. Pe lângă creșterea eficienței, această operațiune precisă reduce riscul de alunecare sau de deplasare, protejând atât accesoriul, cât și suprafața materialului de aplicare. Datorită manșonului de blocare cu șurub magnetic de 10x, aceste accesorii garantează reținerea excelentă a șuruburilor și permit utilizarea fără efort cu o singură mână, în timp ce un suport de impact și torsiune proiectat special îmbunătățește performanța vârfurilor de 25 mm, oferind echivalentul modelelor de 50 mm.

Gama de seturi de accesorii conectabile STANLEY FATMAX:

Codul produsului

Descriere

STA88552-XJ

Set pentru zidărie și înșurubare cu impact, 19 buc.

STA88553-XJ

Set de găurit de precizie în metal, 13 buc.

STA88554-XJ

Set pentru metal și înșurubare cu impact, 19 buc.

STA88555-XJ

Set de vârfuri pentru găurit SDS-plus de 8 buc., 110 mm

STA88557-XJ

Set de vârfuri de impact și torsiune de 25 mm, 32 buc

STA88558-XJ

Set de vârfuri de impact și torsiune de 50 mm, 22 buc

STA88559-XJ

Set de vârfuri de impact și torsiune mixte, 55 buc

STA88560-XJ

Set de vârfuri de șurubelniță standard, 40 buc

STA88561-XJ

Set pentru zidărie/metal/lemn, 14 buc

STA88556-XJ

Set de vârfuri late de găurit pentru lemn, 8 buc

STA88562-XJ

Set SDS de 110 mm și 160 mm, 9 buc

STA88563-XJ

Set mixt pentru găurit și înșurubat, 50 buc

STA88565-XJ

Vârfuri de torsiune PZ + blocare magnetică cu șurub, 9 x 50 mm

STA88564-XJ

Vârfuri de torsiune PH + blocare magnetică cu șurub, 9 x 50 mm

STA88566-XJ

Vârfuri de torsiune TX + blocare magnetică cu șurub, 9 x 50 mm

STA88567-XJ

Depozitare în vrac standard PZ2, 50 mm, 20 buc.

STA88572-XJ

Depozitare în vrac impact PZ2, 50 mm, 10 buc.

STA88573-XJ

Depozitare în vrac impact PH2, 50 mm, 10 buc.

STA88574-XJ

Depozitare în vrac impact T20, 50 mm, 10 buc.

STA88575-XJ

Depozitare în vrac impact T25, 50 mm, 10 buc.

STA88568-XJ

Depozitare în vrac impact PZ2, 25 mm, 20 buc.

STA88569-XJ

Depozitare în vrac impact PH2, 25 mm, 20 buc.

STA88570-XJ

Depozitare în vrac impact T20, 25 mm, 20 buc.

STA88571-XJ

Depozitare în vrac impact T25, 25 mm, 20 buc.

STA88580-XJ

Suport pentru cutii mici și vrac

Nathan Riley, manager de produs pentru Accesorii STANLEY, a declarat: „Meșterii din întreaga lume au încredere de zeci de ani în performanțele de top oferite de sculele și accesoriile STANLEY FATMAX, iar aceste noi seturi de accesorii conectabile nu fac excepție. Structura lor personalizabilă, care poate fi stivuită, oferă opțiuni nesfârșite pentru a lega împreună cutiile de accesorii vitale necesare în timpul zilei de lucru, păstrând conținutul în siguranță și securizat, dar ușor accesibil atunci când este necesar pentru fiecare lucrare. Utilizatorii vor fi impresionați de aceste produse versatile, rezistente la uzură, care ajută la îmbunătățirea eficienței și productivității în timpul operațiunilor zilnice și vor fi încântați de compatibilitatea perfectă cu portofoliul nostru în continuă creștere de soluții de depozitare premium PRO-STACK.

Mai multe informații despre seturile de accesorii conectabile și suportul STANLEY FATMAX pot fi găsite aici.

Preț și disponibilitateNoile seturi de accesorii conectabile și suportul STANLEY FATMAX sunt disponibile. Informații despre preț sunt disponibile la cerere.

 

DESPRE STANLEY

De peste 175 de ani, STANLEY dă tonul în domeniul sculelor de calitate și al soluțiilor proiectate pentru profesioniștii din întreaga lume. Cu o moștenire de fiabilitate, STANLEY este producătorul nr. 1 de rulete din lume și continuă să avanseze sectorul în care activează prin inovații, inclusiv linia de produse STANLEY FATMAX, precum și prin scule de mână, scule electrice, produse pentru depozitare și accesorii care fac viața mai ușoară. Pentru mai multe informații vizitați site-ul web local STANLEY page sau urmăriți compania STANLEY pe Facebook, Instagram, or YouTube.