Cum găsesc numărul SKU, numărul de serie și codul datei produsului pe sculă?

SKU
Fiecare sculă STANLEY® poate fi identificată prin numărul SKU. Cel mai bun loc pentru a găsi acest număr este pe eticheta codului de bare de pe ambalaj dar, dacă nu îl aveți, numărul SKU poate fi găsit adesea și direct pe produs.

Indication of how to find the STANLEY Handtools number SKU

Codurile SKU pentru sculele manuale, sculele manuale electronice și produsele de depozitare STANLEY sunt de obicei alfanumerice, începând cu XTHT, FMHT, STHT sau STST. De exemplu, XTHT0-33671. Ocazional, acestea pot fi doar numerice, de exemplu, 0-20-244.

Indication of how to find the STANLEY Power Tools number SKU

Codurile SKU pentru sculele electrice STANLEY sunt de obicei alfanumerice, începând cu FM. De exemplu, FMC645D2.

Indication of how to find STANLEY other number SKU

Dacă aveți dificultăți, puteți naviga pe site-ul nostru web pentru a găsi produsul potrivit; veți putea găsi numărul SKU pe pagina cu detalii despre produs.

Numărul de serie

Numărul de serie este unic pentru fiecare sculă și poate fi adesea găsit pe aceeași etichetă sau lângă numărul SKU. Acesta este format din numere sau dintr-o combinație de litere și numere. În cazul în care nu puteți găsi numărul de serie, vă rugăm să introduceți data achiziției, de ex., 20062021.

Codul datei produsului

Codul datei produsului reprezintă anul de fabricație, urmat de săptămâna de fabricație. Este un cod format din 8 cifre. Compus dintr-un număr de 4 cifre urmat de un număr de 2 cifre, apoi un alt număr de 2 cifre (care este uneori alfanumeric).

Indication of how to find the STANLEY tool production date