Profesionalism la standarde inalte

Profesionalism la standarde inalte

Suntem aici cu un motiv: sa va ajutam in proiectele dumneavoastra. Facem acest lucru impreuna cu expertii, care cunosc uneltele de mana mai bine decat oricine altcineva: meseriasii. Avem in vedere parerea acestora si inovam produsele in functie de nevoile lor, STANLEY fiind astfel marca de incredere de azi. Produsele noastre se bazeaza pe un PROFESIONALISM LA STANDARDE INALTE.

 • ...

  Recenzii ale produselor

 • ...

  Opiniile consumatorilor finali

 • ...

  Interviuri

 • ...

  Workshop-uri clienti finali

 • ...

  Membrii "Tool Crew"

Urmariti productia unei lame, care dureaza de 10 ori mai mult, la doar un pret dublu

Studiile noastre au demonstrat ca meseriasii pierd in medie 40 de minute saptamanal, pentru a schimba lamele uzate, in special inainte de aplicatiile profesionale, in materiale dure. Inginerii nostri au fost convisi ca pot solutiona aceasta problema si au reusit! Au obtinut o lama din otel calit, mai rezistenta, pentru o durata de utilizare mai indelungata si pentru o precizie mai mare in aplicatiile de taiere. Aceste imbunatatiri sunt cele dorite si cerute de prefosionisti, in ceea ce priveste accesoriile de taiare.

Aflati mai multe

Vizionati procesul de obtinere a foarfecelor de tabla, ergonomice, care reduc riscul de accidentare a utilizatorului

Deoarece lucram alaturi de prefesionisti si meseriasi, am aflat de la acestia ca, utilizand foarfecele de taiat tabla, exista posibilitatea aparitiei sindromului de tunel carpian. De aceea, inginerii nostri au proiectat, impreuna cu "United States Ergonimics", o astfel de foarfeca, care poate fi utilizata in mod frecvent, cu un risc minim de accidentare.

Aflati cum obtinem o nivela laser, care se poate utiliza in spatiile cu lumina puternica - chiar si in exterior

Cu o gama de nivele laser cu lumina rosie, oferim Solutia perfecta pentru masurari rapide si precise. Clientii nostri finali ne-au spus ca nivelele cu lumina rosie nu erau potrivite pentru aplicatiile exterioare sau in zonele cu lumina puternica. Pentru a remedia aceasta problema, echipa noastra de dezvloltare & inovare a creat o nivela laser cu dioda verde - lumina verde - pentru o raza de 4 ori mai luminoasa decat cea rosie utilizata anterior, astfel fiind mai usor de observant cu ochiul liber, in mediul exterior.